Har haft en helt fantastisk dag i snön. Mina två bröder, deras döttrar och jag har spenderat en dag i pulkabacken. Tjejerna är mellan 8-10 år och gud vilken energi de har. Jag fick ansvaret att övervaka de små liven medans de andra grillade korv, trodde jag dragit en vinstlott men icke. Efter fyra gånger upp och ner för backen var jag helt slut (inget mer feströkande för min del). Barnen fortsatte som om de inte fanns någon morgondag medans jag satt på en stubbe och övervakade =). Vi avslutade iallafall i stil med grillad korv och varm oboy. Nu bli de och vila någon timma för ikväll ska vi alla på bio och sedan ska mina bröder ut och dricka öl (vilket per automatik har gjort mig till dagisfröken).

Leksaker till småtjejer

Efter bion ska vi alltså gå hem till mig och leka så mycket vi bara kan. Har fått en stor låda med lego, Monopol och massor av barbiedockor. Tydligen är samtliga tjejer galna i Barbie och hennes värld, vilket även jag var som liten. Som ni läsare känner till är jag feminist, dock långtifrån extremist feministerna som skriver sin propaganda i kvällspressen. Jag älskar att småtjejer och småkillar gör olika val när det kommer till leksaker, föräldrar som försöker köra någon könsneutral uppfostran förstår jag mig inte på.

När barnen själv får välja (bevisat i undersökningar) så väljer tjejer leksaker för tjejer och killar leksaker för killar. Att låta sina barn bli något form av offer för sin egen feministiska övertygelse är väldigt egoistiskt och kommer skada barnen i framtiden. Alla söker vi en identitet under hela våran uppväxt och att identifiera sig som kille eller tjej är en självklar del av detta och inget vi människor kan sudda bort oavsett hur mycket vi försöker. Ikväll ska jag förvandla alla småtjejer till prinsessor och de ska leka med Barbiedockor och hästar. Ni följare som har förslag på roliga lekar får gärna komma med detta, dock undanbedes alla feministiska uppfostringsinlägg.